'Jolie gaat Tsjechisch jongetje adopteren'

Icoon ShowbizzWaar andere beroemdheden kampen met een drugs- of alcoholverslaving kan actrice Angelina Jolie niet stoppen met het adopteren van kinderen. Dit keer zou ze haar zinnen hebben gezet op een jongetje uit Tsjechië. Pas geleden adopteerde ze nog de Vietnamese Pax Thien.

Op de verjaardag van haar vriend Brad Pitt liet ze weten dat het tijd werd weer een kind te adopteren. Dat beweert de Britse krant The Sun. Jolie werkt nu in Praag voor de opnames van de film ‘Wanted’. Ze voelde meteen een band met de weesjongen. Na de ontmoeting met het joch zou ze Brad hebben opgebeld met de mededeling dat ze een kind had gevonden dat perfect in hun gezinnetje paste.

Pitt zou volgens The Sun al naar Tsjechië zijn gevlogen om kennis te maken met het kind. Het jongetje zou volgend jaar met Pasen naar de Verenigde Staten komen om zich bij de kinderschare van vrouwe Jolie te voegen. De 33-jarige Amerikaanse heeft al vier kinderen: zonen Maddox (5) en Pax Thien (3) en dochters Zahara (2) en Shiloh (1). Op Shiloh na zijn alle koters geadopteerd.


Brad Pitt en Angelina Jolie zouden nog een kind willen adopteren