Mannen moeten oppassen voor spermakaapsters

In de Engelse krant The Sun worden mannen gewaarschuwd voor tochtige vrouwen. Deze vrouwen zijn op zoek naar een mannelijke prooi om met diens sperma een kind te verwekken.

De dames zijn jong en willen dolgraag een kindje. Maar het probleem voor hen is, dat ze geen man hebben. Voor de vrouwen geen enkel beletsel om toch een kind te krijgen. Ze gaan de kroeg in, verlammen daar hun prooi, gaan er vandoor met hun sperma en worden zwanger. De vrouwen houden de gemoederen in het o zo preutse Groot-BrittanniŰ flink bezig.

De Britse krant The Sun geeft de tochtige vrouwen de weinig romantische naam 'sperm snatchers'. In de hoek van een rokerige kroeg staan ze hun prooi te observeren, slechts gekleed in hoerige kledij en hoge stilettohakken.

De betrokken vrouwen hebben geen tijd en zin in een langdurige relatie. Het enige waar het de vrouwen om draait is seks, functionele seks. Seks met als doel moeder te worden.

De 25-jarige Selina Arnell uit Bristol is zo'n alleenstaande vrouw die wanhopig bezig is zwanger te worden. "In de bus keek ik naar niets anders dan baby's en zwangere vrouwen. Dat wilde ik ook. Maar ik had een probleem. Ik had geen vent en wilde er ook geen", zegt Arnell.

De 25-jarige vrijgezelle meid ging het hele land om feesten te bezoeken, op zoek naar een kerel. "Ik ging op stap, puur en alleen om te zoeken naar een potentiŰle vader van mijn kind." De meeste mannen hebben het niet eens in de gaten dat ze worden gebruikt, aldus Arnell. De meeste mannen waren zo dronken dat ze al lang blij waren met een verzetje. Ondanks de vele doses zaad die haar vagina inmiddels heeft ontvangen, is het haar nog niet gelukt zwanger te worden. "Natuurlijk maak ik me zorgen om geslachtsziekten. Maar ik ga net zo lang door totdat ik zwanger ben."

De 21-jarige Timika Brown uit Mitcham boekte wel succes. Door het kapen van een kwakje van de 25-jarige Mark werd ze zwanger. De relatie was na een maand alweer uit, maar dat mocht de pret niet drukken. "Ik heb gekregen wat ik wilde, zijn sperma."

Met dank aan Psycho_Taz voor de submit.