FOK!radio: zuipende FOK!kers, Dubbeldrank en Pinkpop

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Het was afgelopen vrijdag weer feest in de Stairway To Heaven in Utrecht. FOK!kers uit het Onzin-forum kwamen daar bij elkaar voor een meet. Over het algemeen mondt dat uit in een groot zuipfeest. Hoe het allemaal is gegaan horen we vanavond van paultjuhhh. Hij neemt ook nog eens een mystery-guest mee. De uitzending begint zoals vanouds om 20:00 uur.

Pinkpop is aan de gang en veel FOK!kers zijn daar naartoe gegaan. Trekken ze het nog een beetje de laatste uurtjes? Die vraag gaan we stellen want we hebben contact met Landgraaf.

Dubbeldrank was onlangs ineens geen Site-admin van FOK!sport meer. Wat is er allemaal aan de hand? Dat vragen we aan hem zelf. Mocht je nog een ban hebben in IRC, dan kun je vanavond wellicht via de Skype vragen of hij je een unban geeft. Want Dubbeldrank is ook nog eens IRC-admin.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We roddelen weer met Yvonne en FA Nikky neemt de week met het forum met ons door. Blinky legt weer een stelling voor.

Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten. Zelf ook wat te melden? Je kunt ons tijdens de uitzending ook bereiken via Skype. Onze skypenaam is actionradiolive.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.