PSV-speler het ziekenhuis ingeslagen

Icoon SportEen vriendschappelijke wedstrijd tussen de voetbalclubs PSV en VV Acht is gisteravond voor speler Jan Kromkamp minder prettig afgelopen. De PSV-speler werd op het parkeerterrein van VV Acht, dat op circa 100 meter afstand van het sportterrein ligt, in elkaar geslagen.

Het incident zou gezien zijn door een taxichauffeur die mensen op de parkeerplaats afzette. Op het moment dat hij het opmerkte zou de chauffeur vol gas op de daders afgereden zijn. Deze schrokken hier zo van dat ze halsoverkop op de vlucht sloegen. De rechtsback van PSV zat niet in de selectie. Hij kwam op eigen gelegenheid met zijn vriendin naar de wedstrijd kijken.

Voorzitter Leo van Kemenade van VV Acht verklaart: “Het is heel jammerlijk dat zo’n fantastisch evenement door dit incident wordt bezoedeld. Ook al heeft het helemaal niets met de club te maken. Het is heel spijtig dat dit op ons parkeerterrein plaatsvond, maar het had even makkelijk tijdens het winkelen kunnen gebeuren”. Ook zei hij: “Niemand van de club heeft iets kunnen waarnemen. De parkeerplaats ligt zeker honderd meter van het sportcomplex af. Toen het nieuws doorkwam brak het meteen de sfeer in de kantine. De wedstrijd vond plaats in een gemoedelijke sfeer en het was een fantastische happening. Het is allemaal zeer spijtig”.

De ongeregeldheden tussen Kromkamp en de groep supporters van VV Acht bezorgden Kromkamp een hoofdwond en een gebroken neus, zo bleek na onderzoek in het ziekenhuis. De aanleiding van de knokpartij is niet bekend en de politie heeft dan ook een onderzoek ingesteld naar de zaak.

Voor het laatste voetbalnieuws kijk je natuurlijk op de FOK! Voetbalmanager!
Met dank aan B4CO, klnvntrbyt, Bupatih, Tinuzzz_Talpa, layz en Bas028 voor de submit.