Bruid eist seks met voetballende echtgenoot

Kristof Snelders en toekomstige vrouw Chistine'Probleempje' voor de Belgische profvoetballer Kristof Snelders. Aankomende zaterdag gaat hij trouwen, maar onverwachts moet hij de volgende dag met zijn ploeg Lierse aan de nacompetitie deelnemen om in de hoogste Belgische voetbalklasse te kunnen blijven. Zijn vrouw wil een echte huwelijksnacht, maar Snelders zelf wil eigenlijk geen seks voor de wedstrijd.

De bruiloft was juist dit weekend gepland, omdat dan de voetbalcompetitie er op zou zitten. Snelders had echter geen rekening gehouden met de nacompetitie. "Ik ga het huwelijk niet afzeggen, maar zal me enorm inhouden met drank. Ook heb ik normaal gesproken geen seks voor de wedstrijd."

Daar neemt zijn aanstaande bruid echter geen genoegen mee. "Ik heb veel over voor Lierse, maar niet mijn huwelijksnacht. Zijn medespelers zullen op het feestje geen druppel alcohol krijgen en ik zal ze om elf uur naar huis sturen, maar Kristof zal tot een uur of vier blijven hangen.", aldus de vrouw.

Ze voegt toe: "In bed zal hij dus ook niet meteen mogen gaan slapen. Ik zal er voor zorgen dat de huwelijksnacht zo goed wordt dat hij de volgende dag juist goed opgeladen is."