Britney verlaat vliegtuig zonder leren stoel

Britney SpearsGevallen popster Britney Spears heeft weer eens van zich doen spreken. De 25-jarige Spears verliet kort voor vertrek een vliegtuig dat haar naar Florida zou brengen, omdat er in het vliegtuig geen leren stoelen aanwezig waren. Spears was niet van plan haar billen op een ander soort stoel te laten rusten.

Volgens een mede-passagier eiste Spears enkele minuten voordat het vliegtuig zou opstijgen en toen de deuren al zo'n tien minuten gesloten waren, dat ze het vliegtuig mocht verlaten. Het vliegtuig moest daarvoor weer terug naar de gate.

De piloot besloot toe te geven aan de wens van Spears. "De piloot verontschuldigde zich. Hij zei dat een passagier uit het vliegtuig wilde en dat hij dat moest accepteren", aldus de mede-passagier. "Sommige mensen waren er echt kwaad om."

Uiteindelijk steeg het vliegtuig een uur te laat op. Eerst moest de luchtsluis weer worden aangesloten op het vliegtuig en daarna duurde het ook nog enige tijd voordat de bagage van Spears uit het vliegtuig was gehaald.