Olsenzusjes mogelijk in James Bond

Icoon FilmDe tweelingzusjes Mary-Kate en Ashley Olsen zouden de eerste Bond Girltweeling worden. De zusjes zouden in onderhandeling zijn over een rol in de nieuwe 007-film, voorlopig Bond 22 gedoopt. Daniel Craig doet daarin sowieso mee.

Mary-Kate en Ashley zouden een clausule in hun contract laten opnemen waarin staat dat ze niet bloot hoeven te acteren. Ook seksscŤnes zouden not done zijn. Dat ze daarmee voorbij gaan aan het concept 'Bond girl' maakt ze niet uit.

De Olsensisters zijn bekend van hun rol in de komedieserie Full House en een groot rijtje familiefilms. Ondertussen is de tweeling steenrijk geworden. Het is nog onduidelijk of ze ook echt hun eerste grote filmrol rijgen. Naast de zusjes worden ook Carice van Houten, Amy Winehouse en Abbie Cornish genoemd als mogelijke Bondgirl.

Wel zeker van een rol zijn Judy Dench en Giancarlo Giannini. ER-acteur Goran Visnijc zou de rol van slechterik op zich nemen. De filmopname begint in 2008. Casino Royale was de laatste Bondfilm en werd een grote hit.


De Olsen Twins