Feyenoord wil Co Adriaanse

Feyenoord heeft een eerste gesprek gehad met Co Adriaanse om de nieuwe trainer van de Rotterdamse club te worden. Dat bevestigt Willem Zeijlmans, de vertrouwensman/adviseur van Adriaanse.

''Ik kan niet ontkennen dat er zeer recent contact is gezocht en is geweest tussen Feyenoord en Co'', aldus Zeijlmans. Vanochtend maakte Adriaanse bekend op te stappen als trainer van Metallurg Donetsk. Zeijlmans verklaart dat beide zaken niks met elkaar te maken hebben.

''De beslissing om in Donetsk te stoppen is genomen in overleg met het clubbestuur. Dat heeft Co een nieuwe contractaanbieding gedaan, waartegen hij deze week nee heeft gezegd. Omdat dit seizoen bijna ten einde is en de nieuwe competitie al half juli begint, wil de president graag zo snel mogelijk een nieuwe trainer voor de groep hebben. Aan zijn vraag of Co en zijn assistenten al per direct plaats wilden maken, hebben ze gehoor gegeven. In de laatste vier weken van dit seizoen is er niks meer te winnen of te verliezen. Co gaat zich nu beraden op zijn toekomst, die wat hem betreft volledig open ligt.''

Over de inhoud van het gesprek dat de afgelopen twee dagen plaatsvond, willen zowel Adriaanse als Feyenoord geen mededelingen doen.

-
Zie voor meer sportnieuws FOK!sport.
Met dank aan rieski voor de submit.