Drie doden bij verkeersongeval N299

Icoon OngelukBij een ongeluk in Brunssum gisteravond zijn drie doden gevallen. De politie sloot meer slachtoffers niet uit, omdat ťťn van beide betrokken auto's is uitgebrand. Het ongeval gebeurde op de N299. Die als zeer gevaarlijk bekend staat. Het ongeluk ontstond toen een bestuurder van een Opel Vectra de macht over het stuur verloor. De auto kwam op de verkeerde weghelft terecht en botste op een tegemoetkomende CitroŽn Picasso.

Een van de auto’s landde in een lager gelegen stuk bos. De aangerichte ravage was daardoor enorm. Beide wrakken zijn door de politie al geborgen. Doordat beide wrakken zo enorm verwrongen waren konden de inzittenden pas later geborgen worden. Beide inzittenden van de Vectra en de bestuurster van de Picasso kwamen om het leven. Meer lichamen zijn door de politie niet gevonden. De politie heeft de identiteit van de slachtoffers nog niet bekend gemaakt.

De bochtige en over een helling lopende N299 staat bekend als een dodenweg. Op 15 maart vorig jaar vielen op die N299 bij een frontale aanrijding twee doden. “In het verdere verleden waren bij ongevallen op deze weg ook meerdere doden te betreuren”, aldus de politie.


Drie doden in Brunssum


Met dank aan Ynske en Razer voor de submit.