Baby vecht met levensgevaarlijke cobra

Je hebt ouders die het leuk vinden om samen met de kleine de wildste avonturen te beleven. Dat sommige ouders daarin wel eens te ver gaan, bewijst een stel uit India. Ze laten hun zoontje van amper een jaar oud spelen met een levensgevaarlijke cobra.

Tijdens een rituele verering van slangen moest het ventje vechten met een slang. Gelukkig was men nog wel zo verstandig geweest om de bek van het dier dicht te naaien. Om het nog iets veiliger te maken, werden tevens de giftanden verwijderd.

Desalniettemin is op het filmpje te zien dat het jongetje doodsangsten uitstaat en probeert zo goed en zo kwaad de aanvallen van de cobra af te weren. De kleine kreeg meerdere aanvallen van de slang voor zijn kiezen.

Aan het eind van het filmpje is te zien dat de slang probeert de dreumes te wurgen. Hoe het gevecht afloopt is niet te zien. Aan de achtergrondgeluiden is te horen dat het gevecht veel bekijks trok. Er zijn namelijk diverse kreten en aanmoedigingen te horen.

Dierenrechtenorganisaties reageren geschokt. Ze waarschuwen voor het feit dat cobratanden zeer snel weer aangroeien. Jaarlijks leggen er dan ook diverse slangenbezweerders tijdens het uitoefenen van hun beroep het loodje.


Het filmpje met het jongetje dat vecht voor zijn levenMet dank aan Rammelaar voor de submit.