Hasselhoff mag dochters niet zien

Icoon ShowbizzActeur David Hasselhoff (Baywatch, Knight Rider) mag zijn twee dochters voorlopig niet zien vanwege zijn alcoholprobleem. Een rechter in Los Angeles heeft hem een bezoekverbod opgelegd van twee weken.

In deze weken mag hij zijn zijn 16-jarige dochter Taylor Ann en haar 14-jarige zusje Hayley Amber niet zien. De 54-jarige Amerikaan kan de fles niet laten staan en dat werd onlangs op video vastgelegd door zijn oudste dochter. Zwaar bezopen lag hij op de grond terwijl hij vragen van zijn filmende dochter beantwoordde. ''Waarom drink jij?'', vraagt zij hem. ''Omdat ik problemen heb in mijn leven en me eenzaam voel'', bromt de voormalige strandwacht in de lens.

Het filmpje verscheen vervolgens op sites en in tv-programma's. De dochters hopen dat hun vader door het filmpje gaat inzien dat hij een probleem heeft en wat moet doen aan zijn verslaving. Op 21 mei is er een nieuwe zitting. Sinds zijn scheiding verleden jaar van zijn vrouw Pamela Bach, is Hasselhoff verwikkeld in een bittere strijd over de voogdij en de alimentatie.