Playboy wil blootreportage Linda de Mol

De hoofdredacteur van Playboy, Jan Heemskerk, heeft gezegd dat hij heel graag Linda de Mol wil strikken voor een blootreportage in het blad. "Als ik dat voor elkaar krijg heb ik het hoogst haalbare in Nederland bereikt", aldus de hoofdredacteur.

In haar eigen blad verschijnt Linda de Mol in badkleding. "Ik vraag me af of ze niet all the way wil gaan", aldus Heemskerk. "Ik weet zeker dat wij met haar een reportage kunnen maken waar ze later trots op is. En die ze dus ook aan haar kinderen wil laten zien."

Heemskerk heeft overigens een top drie van dames die hij graag in de Playboy wil. "Op twee staat Daphne Bunskoek en ik vind Chantal Janzen ook een bijzondere vrouw, die ik dolgraag in mijn blad wil hebben. Nu Chantal Jane is in Tarzan prikkelt ze de fantasie helemaal. Van voorzichtig preuts naar uitgelaten. Heerlijk."

Hoeveel Heemskerk de vrouwen wil betalen voor de blote kiekjes is niet bekend, wel is duidelijk dat het een aardig bedrag zal zijn. Heleen van Royen, die vorig jaar uit de kleren ging voor Playboy, liet destijds weten "iets met heel veel nullen" te hebben gekregen.

Heemskerk: "Ik weet zeker dat we met een reportage van Linda ook onze Duitse collega's in extase brengen. Linda is daar weer gevraagd voor Traumhochzeit. Ik hoop dat mijn Traum uitkomt..."

Linda, Daphne en Chantal
Linda, Daphne en Chantal: binnenkort in de Playboy?