België in rep en roer door verdwijning meisje

Opnieuw is België in rep en roer door een spoorloos verdwenen meisje. Dit keer gaat het om de verdwijning van de 18-jarige Annick van Uytsel. Het meisje verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag na een avond stappen in Schaffen bij Diest.

Rond vier uur 's nachts meldde Annick aan haar vriendinnen dat ze zich niet lekker voelde. Het groepje meiden besloot toen naar huis te fietsen. Bij de spoorweg bij Schaffen scheidden hun wegen. Annick fietste alleen verder. De ouders van de tiener merkten zaterdagochtend dat hun dochter niet was thuisgekomen. Ze lichtten de politie in die een grootscheepse zoekactie startte.

Ondanks meerdere speuracties en de inzet van een helikopter is het Belgische meisje nog spoorloos. De zoektochten leverden helemaal niets op. De politie spreekt van een onrustwekkende verdwijning. Een misdrijf wordt niet uitgesloten. Niets wijst erop dat ze is weggelopen. Het meisje droeg bij haar verdwijning een spijkerbroek, een mouwloos zwart bloesje en een donkerbruin vest. Ze is 1.70 meter lang, slank gebouwd, heeft bruin licht krullend haar tot op schouderhoogte en bruine ogen. Ze had een zwarte linnen schoudertas met witte bollen bij zich en fietste op een blauwgrijze fiets.


Annick van Uytsel