Zelfgemaakte porno voor buurvrouw

Icoon OpmerkelijkEen 47-jarige Capellenaar uitte zijn frustratie na een scheiding op een wel heel vreemde manier. Uiteraard hoeft een buurvrouw niet te weten wat de buurman zoal in bed doet met zijn vrouw, maar de Capellenaar dacht daar blijkbaar anders over. Hij bestookte de benedenbuurvrouw met foto's die weinig aan de verbeelding overlieten over het seksleven van hem en zijn ex-vrouw.

De confronterende foto's waren niet het enige waar de buurvrouw tegenaan liep. Voor haar deur vond de vrouw een drinkbeker met daarop een print waarop het stel bezig was met het uitwisselen van lichaamssappen. In de tuin werd een kussen gevonden waarop een soortgelijke foto te vinden was.

De Capellenaar durft na het voorval zijn wijk voorlopig niet meer in. "Mijn ex en ik waren altijd bezig zulke prints te maken. Toen ze weg was, ben ik enorm in de war geraakt en heb onbegrijpelijk gereageerd. Ik weet niet waarom ik al die spullen bij de buurvrouw bracht", aldus de Capellenaar.

De man is volgens gedragsdeskundigen verminderd toerekeningsvatbaar. Hij zou ontspoord zijn door zijn drankverslaving en met een seksverslaving worstelen. De politierechter legde de man een voorwaardelijke werkstraf van dertig uur op.
een vage foto van een vrijend stelletje
Een van de bewuste foto’s?