Vrouw 'lekt' bij toiletbezoek door medische fout

Icoon MedischJuryleden van een rechtszaak in Amerika werden gewaarschuwd dat de inhoud van de aanklacht mogelijk zeer gruwelijk was. De aanklager, Sara Wallace, klaagde de laatste tijd erg vaak over pijn in haar baarmoeder nadat zij een kind had gebaard. Op een ochtend trof zij uitwerpselen in haar vagina aan, waarna Sara en haar man David de dokter die had geassisteerd bij de bevalling, aanklaagden.

Op de dag van de geboorte was de dokter van Sara niet thuis, en daarom belden zij en haar man dokter Donald Long. Bij de bevalling gebruikte Long een techniek waarbij de vagina wordt ingeknipt richting de anus, om zo een gat te creŽren waar de baby doorheen past. Hierna zou hij volgens Sara echter hebben verzuimd te controleren of er geen gat was ontstaan.

Twee maanden na de bevalling ging Sara naar een dokter voor een onderzoek. De dokter vertelde haar dat haar vagina lekte als zij naar de wc ging. Zeven maanden later werd dit gat middels een operatie gedicht. De operatie zou 14.000 dollar hebben gekost en Sara zou nog steeds pijn hebben. De advocaat van Sara zegt dat het de plicht van dokter Long was om een controle uit te voeren en eist een schadevergoeding.

Met dank aan LSDsmurf voor de submit.