Angelina Jolie was vroeg seksueel actief

Icoon ShowbizzDe 31-jarige actrice Angelina Jolie, die bekend staat om haar wilde seksleven, was in de kleuterklas al seksueel ingesteld. In een interview met het Britse tijdschrift OK! vertelde de actrice dat ze vaak straf heeft gehad in deze periode."Ik was lid van een groepje dat zich de Kissy Girls noemde. Ik had een spelletje verzonnen waarbij we jongens moesten kussen. Soms trokken we ook onze kleding uit", aldus Jolie.

Op haar veertiende werd de actrice ontmaagd, maar ze vond de seks niet bevredigend genoeg. "Ik wilde nóg dichter bij mijn vriendje zijn, en dus sneed ik hem met een mes. Hij sneed mij terug en toen wisselden we bloed uit." Vanaf dit moment begon ze zich vaker te snijden. Ze vertelde dat ze zich sneed wanneer ze zich niet goed voelde. In het blad meldde ze dat ze veel littekens heeft door die zelfmutilatie.

In het interview zei de actrice een spannend seksleven te hebben gehad met haar ex-man Billy Bob Thornton. "Met Billy Bob speelde ik sadomasochistische spelletjes. Daar genoot ik van." Met haar huidige vriend, Brad Pitt gaat het er ook heftig aan toe. Jolie liet weten dat ze soms als wilde dieren tekeer gaan.

Angelina Jolie is volgens eigen zeggen gestopt met zichzelf te verminken toen ze het Cambodjaanse jongetje Maddox adopteerde."Het moederschap heeft een ander mens van me gemaakt. Ik heb geleerd verantwoordelijkheid voor mezelf te nemen, voor mijn kinderen en mijn partner."

Angelina Jolie met zoon.
Jolie met haar zoontje