Nieuwe opties voor tweede paspoort

Icoon OpmerkelijkNederlanders met slechts één paspoort opgelet! Danzij het bedrijf Boomerang en het land Anderland kan je jezelf trakteren op een tweede nationaliteit. En dat zonder de gebruikelijke administratieve rompslomp en financiële kosten.

De eerste mogelijkheid voor een nieuw paspoort wordt je aangeboden door het bedrijf Boomerang, welbekend van de kaarten. Speciaal om Geert Wilders te stangen, komen zij met de paspoortkaart. Op de site van boomerang wordt uitgelegd wat dit inhoudt: "Deze paspoortkaart, die na Pasen in de Boomerang-rekken door het hele land te vinden is, bevat stickers met de nationale wapens van zes verschillende landen, waaronder Marokko, Suriname en Afghanistan. Kan je zo over de 'Je Maintiendrai' van je paspoort plakken. Ben je in een wip gezegend met minstens een dubbele of meervoudige nationaliteit. Heeft Geert Wilders ook weer wat om over wakker te liggen."

Het land Anderland biedt eveneens de mogelijkheid om op simpele wijze aan een andere nationaliteit te komen. Het enige wat je hoeft te doen, is het aanvaarden van een loyaliteitsverklaring en het invullen van je gegevens. Anderland kent al ruim 1750 inwoners. Op hun website is te zien waar dit land ligt, en welke regels daar zoal gelden.


Wereldburgers aller landen, verenigt u!