Zoektocht naar 17-jarige uit Almere

Icoon PolitieSinds zaterdag 24 maart wordt de 17-jarige Cassandra Adriana van Schayk uit Almere-Buiten vermist. Ze verdween spoorloos nadat ze vrijdagnacht uit was geweest bij danscafé 'Eindelijk' in Almere-stad. Het enige levensteken dat hierna nog van haar is vernomen, is dat ze om 04.00 uur 's nachts telefonisch contact heeft gezocht met een vriend.

Gisteren heeft de politie met vijftien ME-ers gezocht in de Lepelaarplassen naar sporen. Volgens een politiewoordvoerder is het gebied een soort ontmoetingsplek voor jongeren. ''We zijn hier wezen zoeken om zaken uit te sluiten. Cassandra was namelijk een meisje dat altijd op tijd thuiskwam. Dat ze nu al anderhalve week niks van zich heeft laten horen, is reden tot grote bezorgdheid. We sluiten een misdrijf dan ook niet uit.''

Op de site Partyflock heeft de 17-jarige een profiel onder de naam 'OntspoordeTerrorHelga'. De 1.73 meter grote Cassandra heeft meerdere 'uiterlijken'. De dag dat ze verdween droeg ze een blauwe spijkerbroek met op de kontzak een doodshoofd, rood spagetti-truitje met opschrift 'hardcore', een wit vest en een 3/4 zwarte jas.


De politie is nog op zoek naar meer informatie over Cassandra.
Die kan naar 0800-7000.