Spears verkozen tot domste Amerikaan

Voormalig popster Britney Spears is door haar landgenoten verkozen tot de domste Amerikaan van het jaar. Ze kreeg de meeste stemmen bij de jaarlijkse 1 april-verkiezing van een onderzoeksbureau. De 2e plek in de dwazen-toptien is dit jaar voor de hotelerfgename Paris Hilton.

Britney Spears heeft de titel waarschijnlijk te danken aan het kaalscheren van haar hoofd. Ook haalde Britney regelmatig het nieuws omtrent haar scheiding en haar uitbundige feestgedrag. Ook Hilton staat op de tweede plaats door haar uitbundige feestgedrag. Ze werd daardoor gearresteerd voor rijden onder invloed. Mogelijk moet ze daarvoor enkele maanden de cel in.

Michael Jackson, die vorig jaar nog werd uitgeroepen tot domste Amerikaan, staat nu op de derde plek. Op de vierde plek staat tevens de meest machtige man van de wereld: de Amerikaanse president George W. Bush. Ook O.J. Simpson, vice-president Dick Cheney, acteur Mel Gibson, astronaut Lisa Nowak, voormalig politicus Mark Foley en Seinfeld-comediant Michael Richardsástonden volgens het publiek achteraan toen de hersencellen uitgedeeld werden.


Britney Spears in betere tijden