Paris ontmaagd door broertje Tori Spelling

Icoon Showbizz Het was een tijdje stil rond Paris Hilton, maar het broertje van actrice Tori Spelling heeft de stilte doorbroken. Hij stelt de eerste te zijn die met Paris het bed deelde. "Ik was 17, zij 15", aldus Randy in een interview met de New York Daily News.

De eerste liefde van Hilton duurde niet langer dan twee weken. In die twee weken hebben beide tortelduifjes er alles aan gedaan om hun relatie geheim te houden. "Ik herinner me dat we een keer in een hotel in Palm Springs waren. Eigenlijk was het te riskant om in te checken, omdat haar oma erachter zou kunnen komen. Toen we daar in bed lagen, hoorden we iemand op de deur kloppen. Ja hoor, het was oma Hilton. Vervolgens zag ik uit het raam hoe Paris zich met een koffer uit de voeten maakte over de golfbaan", aldus Randy.

Paris heeft haar knipperlichtvriend Stavros Niarchos opnieuw gedumpt. Inmiddels is ze alweer gespot met een nieuwe scharrel: de acteur Josh Henderson, die onder andere in Desperate Housewives speelt. Een bron heeft in de Daily Star verklaard dat Paris er "totaal verliefd" uitzag. Ze hebben de avond tongend op de bank bij Paris thuis doorgebracht. Eerder deed Henderson het met Ashlee Simpson.Paris Hilton