Sylvie van der Vaart wordt gezicht van Otto

Sylvie van der Vaart wordt het gezicht van de Duitse modeketen Otto. De voetbalvrouw staat op de cover van de catalogus die volgende week in Nederland uitkomt. Dat hebben haar management en de keten maandag bekendgemaakt.

Van der Vaart is erg blij dat ze naast het gezinsleven weer actief is als model, al zal ze niet op de catwalk lopen. "Ze hebben mij vooral gevraagd om de komende jaren als gezicht voor het merk naar buiten te treden. Ik ben daarom eigenlijk al weer een half jaar aan het werk in verband met de fotoshoots. Heb daarvoor al weer wat reizen moeten maken", aldus Van der Vaart.

Andere modellen gingen Van der Vaart voor. Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Isabella Rossellini en ook Monique van de Ven stonden al eens op de cover van de catalogus van de 'thuiswinkel'. De voormalig TMF-presentatrice en vrouw van Rafael van der Vaart is dan ook erg ingenomen met het verzoek dat ze kreeg om het gezicht te worden van. "Ik vind het een hele eer om te doen en ik hoef er niet mijn gezinsleven voor op te offeren, want daar ben ik niet toe bereid. Ik wilde wel weer wat gaan doen en toen kwam dit op me af."

Aan een tweede kindje denken Rafael en Sylvie nog niet. "We willen op den duur wel een tweede, maar nu nog even niet. Op dit moment geeft me dit maximale voldoening." DamiŠn, de zoon van het echtpaar, is tien maanden oud.