Joling: Liefst seks met gebonden hetero

Gerard JolingGerard Joling heeft het liefst seks met gebonden heteroseksuele mannen. Dat verklapte de zanger vanochtend in het radioprogramma van Edwin Evers. "Ik heb dan wel geen relatie, maar wel seks. Ook met heteroseksuele mannen die een vrouw thuis hebben zitten. Ik moet zeggen dat ik dat toch wel het leukst vindt, het is erg spannend", zo zei de zanger en presentator.

Joling is momenteel bezig met een serieuze autobiografie, waarin naast deze bekentenis ook namen genoemd gaan worden. "Ik wil wel wat nieuws te vertelllen hebben, anders is zo'n boek natuurlijk overbodig. En ja, er zijn ook bekende heteroseksuele mannen bij. Uiteraard vertel ik hen wel dat ik nu een boek schrijf waarin ik namen ga noemen. De reacties zijn wisselend, de een vindt het leuk, de ander is er minder blij mee. Maar goed, het blijft natuurlijk mijn leven."

Joling schreef tweemaal eerder een boek. 'Het wordt nooit wat met die jongen' en 'Boerenkool en Kaviaar'. Wanneer de autobiografie uitkomt is nog niet bekend.

Met dank aan SunChaser voor de submit.
Submitter:  Bron: Evers Staat Op