Steekpartij op Rotterdamse school

In het Rotterdamse Zadkine College aan de Benthemstraat is een jongen neergestoken. De politie heeft enige arrestaties verricht en doorzoekt momenteel het gebouw. Op het Hofplein, dat in de buurt van de school ligt, is iemand aangehouden die in bezit was van een vuurwapen.

Alle leerlingen van de mbo-beroepsopleiding zouden het pand inmiddels hebben verlaten. De omgeving is afgezet. De gewonde jongen is overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toestand van het slachtoffer en de achtergrond van het incident is nog niets bekend.

'Ruzie om meisje'
Op het FOK!-forum schrijft user Azz0r, van wie kennissen bij de school aanwezig waren, het volgende: ''Het ging over een ruzie om een meisje of zo. Ze stonden met een man of 20 voor de school te wachten op een plek waar normale leerlingen niet mogen staan van de beveiliging, maar zij werden niet weggestuurd door de beveiliging.

Het was tot een ruzie gekomen een gevecht en er was een pistool bij betrokken, maar het magazijn van het pistool was er uitgevallen. Het slachtoffer was tijdens de vechtpartij geraakt door een mes in zijn been.''


Verslag toegevoegd om 16.36 uur


Foto FOK!-user falloutboy

Met dank aan Alet en timp0e voor de submit.