Edwin Evers mogelijk in concert met Trijntje

Het televisieprogramma 'Just The Two Of Us' van Tien lijkt voor Edwin Evers haar vruchten af te werpen. De radio-dj is vanochtend in zijn ochtendshow 'Evers Staat Op' door Trijntje Oosterhuis gevraagd om een liedje met haar te zingen in de Heineken Music Hall.

Bij de eerste uitzending van het programma, waarin bekende Nederlanders die niet beroemd zijn vanwege hun muzikaliteit een poging doen om een waardig muzikant te worden, vielen Evers' zangkunsten al op. Gisteren liet de dj in de tweede ronde van de show zien dat hij zijn publiek inderdaad met zijn stem kan imponeren, en daarom koos Trijntje voor de eer om hem te 'ontdekken'.

Edwin Evers, die in 'Just The Two Of Us' wordt begeleid door Trijntje's vroegere Total Touch-collega Berget Lewis, is niet direct op het aanbod van Oosterhuis ingegaan, omdat hij het 'doodeng' zou vinden. Hij heeft echter ook niet afwijzend gereageerd. Mocht hij uiteindelijk toestemmen, dan zingt Edwin op 6 en 7 april met Trijntje het duet 'On My Own' van Patti LaBelle en Michael McDonald


Edwin in de eerste uitzending van 'Just The Two Of Us'