Scheidsrechter geeft keeper twee keer rood

Keeper KramerKornell Kramer, ervaren doelman van voetbalclub Heerjansdam, zou afgelopen zaterdag best wel eens voor een unieke prestatie kunnen hebben gezorgd. De keeper van de zaterdaghoofdklasser ontving na de wedstrijd tegen Noordwijk namelijk twee keer rood.

Bij een 2-2 stand was Kramer geblesseerd het veld afgedragen, na een charge met gestrekt been van Noordwijk-spits Joost Leonard. Zijn vervanger was een keeper die normaal gesproken in Heerjansdam 4 keept. Deze kreeg nog twee goals tegen, zodat Noordwijk met 2-4 won en Heerjansdam in ernstig degradatiegevaar blijft in de zaterdaghoofdklasse A.

De geblesseerde Kramer ging na de wedstrijd verhaal halen bij scheidsrechter Lindhout. Naar eigen zeggen zei hij "vuile idioot, het is jouw schuld" tegen de arbiter, die op dat moment stond te douchen. De scheids kon de scheldkanonnade niet bepaald waarderen en toonde Kramer de rode kaart. De woedende doelman deelde vervolgens een klap uit, of "een zetje" volgens Kramer zelf, waarna de arbiter hem opnieuw de rode kaart voorhield.

Kijk voor meer sportnieuws op FOK!sport!