Brit heeft seks met auto's

OpmerkelijkDe Britse automonteur Chris Donald heeft graag seks met auto's, schrijft de Engelse krant The Sun vandaag. In 20 jaar tijd heeft hij de liefde bedreven met 30 verschillende modellen alsmede twee motorboten en een jetski.

De 38-jarige Donald, die een vriendin heeft, zegt in de krant: ''Een mooie auto voor mij is een feestmaal voor de zin. Het is de geur, het gevoel en de smaak. Indien ik een prachtige Mercedes zie, wil ik er meteen de koffer mee induiken''. Deskundigen menen dat Donalds ongewone seksuele gedrag (paraphilia) voortkomt uit dingen die hij in zijn jeugd heeft meegemaakt. De motoringenieur bedrijft zijn liefde met auto's in een verwarmde en met tapijt belegde dubbele garage van zijn huis.

Chris heeft zijn eigen website waarop hij zijn merkwaardige fetisj beschrijft. Hij zegt via internet al in contact te zijn gekomen met gelijkgestemden (waaronder ook vrouwen). Chris schrijft op zijn site verhalen over 'auto-erotiek' en heeft een handboek gemaakt getiteld: 'Hoe een auto het hof te maken'.Chris maakt auto het hof