Britney Spears draait door

Britney Spears is deze week totaal uit haar dak gegaan toen ze naar het huis van haar aanstaande ex Kevin Fenderline in San Fernando Valley ging. Op haar aanbellen werd niet opengedaan, waarna de 25-jarige kaalgeschoren zangeres haar woede koelde op de auto van een opdringerige paparazzo. Later is Spears voor de derde keer binnen deze maand naar een afkickkliniek gebracht.

Foto's van de doorgedraaide Britney zijn verschenen op de Amerikaanse website X17online.

Ondertussen heeft Amanda Alexander, het zusje van Britney's ex Jason, laten weten dat La Spears al langer drugs gebruikt: ''In 2003 heb ik haar al XTC zien gebruiken. En later was er ook cocaïne in het spel.'' Jeugdvriend Ken Smith beaamt: ''Ik heb Britney ook meerdere malen onder invloed van drugs meegemaakt. Die meid weet wel hoe ze een feestje moet bouwen.''

Gisteren stond er een rechtszaak op stapel over de voogdij van de twee zoontjes van Spears en Federline. De laatste wil namelijk een aangepaste voogdijregeling wegens de recente problemen van Britney. Door de nieuwe opname van de zangeres is die rechtszaak gisteren afgelast.

Met dank aan Mirjam85 voor de submit.