Hans Klok strikt Carmen Electra

Icoon TheaterHans Klok heeft bekend gemaakt dat niemand minder dan Carmen Electra zal meespelen in zijn nieuwe show 'Faster Than Magic'. De voluptueuze dame wordt de vierde assistent van de illusionist, naast Debbie Verheij, Zarina Potapova en Nathalie Hoop. De première van de voorstelling is op 12 mei in de Amerikaanse gokstad Vegas.

Klok, die vandaag 38 is geworden, vertelt aan Metro wat Carmen nog meer moet doen, dan alleen mooi-zijn. "De show die ik nu speel gaat over mijn eigen leven. Niet op shakespeare-achtige wijze, maar lekker luchtig. Bij één van de scenes lig ik in mijn bed te dromen en dan stapt Carmen uit een poster. Ze gaat nog strippen ook." De voormalige Baywatch-actrice gaat daarnaast een nummer zingen, dat door Prince zal worden geproduceerd.

Een samenwerking met de sexy Electra is erg goed voor de publiciteit, zo heeft de illusionist ondervonden. "Ik ben gevraagd voor alle talkshows en grote kranten. Carmen is een begrip in Amerika. Ze zorgt voor veel publiciteit en dat heb je nodig. Alleen al met haar door Los Angeles lopen, was een ervaring. We hadden een hele stoet fotografen achter ons aan".

Met de voorstelling in Vegas wordt een jongensdroom van de illusionist waarheid. "Als klein jongetje in Purmerend hoorde ik al van de shows van Siegfried & Roy en dacht ik al: Ik ga voor Vegas. Dat is toch het Mekka van de magie".

Carmen Electra
Carmen Electra

Met dank aan YubYub en Tommii_Dark voor de submit.