Hot: panty's voor mannen

Icoon OpmerkelijkEen kousenfabriek in Frankrijk is ''wegens de grote vraag door mannelijke klanten'' begonnen met het maken van nylons voor mannen. De mannenpanty's zijn speciaal op de anatomische vormen aangepast en hebben zelfs een voorsluiting.

De panty past iedereenDe herennylons bieden in tegenstelling tot het damesmodel meer ruimte voor de voeten en in het kruis en hebben een bredere band. Ze zijn er in de uitvoeringen ondoorschijnend, hoogglans en satijn. Voor 'stiekeme' pantydragers kunnen ook voetloze modellen, waarvan je de uiteinden gewoon bij je sokken instopt, besteld worden. Voor de reislustige zakencliŰntŔle bestaan er 'feel good'-kousen, die een masserend effect en een anti-trombosewerking zouden hebben.

De ontwerper hoopt ''aan te tonen dat je sexy kunt zijn en een kerel blijft met een panty''. In dit nieuwsfilmpje (Duitstalig) is echter te zien dat veel mannen nog niet te staan te trappelen om zich in nylons te hijsen. De nieuwe onderkleding voor de man is vanaf volgende maand te koop.