Seriemoordenaar wilde 75 vrouwen doden

Icoon Misdaad De Canadese varkensboer Robert Pickton had 75 vrouwen willen vermoorden. Dit bleek dinsdag tijdens het proces tegen de man. Hij heeft dit verteld aan een undercover agent, die bij hem in de politiecel zat opgesloten.

De onthulling ligt tevens vast op video, welke dinsdag in het proces tegen de 57-jarige Pickton, vertoond werd aan de jury. Op de video bekende hij 49 vrouwen te hebben vermoord. Hij wilde er nog eentje vermoorden om een mooi rond getal te bereiken. Vervolgens wilde hij de zaak even laten rusten om vervolgens 25 nieuwe te begaan.

De man staat sinds eind januari terecht voor de moord op zeker 26 vrouwen. Deze zou hij tussen 1978 en zijn arrestatie in 2002 hebben vermoord. In en rond de boerderij van de varkensboer zijn de overblijfselen gevonden van zeker zes vrouwen. Slechts kleine delen van de vrouwen werden door de politie gevonden. Ze waren afgeslacht en in stukjes gehakt en zeker een vrouw zou vermalen zijn en gemengd met mest. De varkensboer ontkent alle hem tot dusverre ten laste gelegde moorden.