FOK!radio: Naakt fitnessen en Oversight blikt terug

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Er is geen FOK!ker die de afgelopen tijd zoveel media-aandacht heeft gehad als Oversight. Belden we vorige week al met hem om de week daarvoor te overzien, stond hij alweer op Schiphol en was zijn ID-kaart afgenomen. Hij wist daar een pasfoto op te krijgen waarop hij als The Joker uit de Batmanfilms staat afgebeeld. Maar vanavond is hij gewoon in de studio van FOK!radio in Utrecht en blikken we met hem terug op de voorbije weken. Heeft hij bereikt was hij wilde of is dit nog maar het begin? Waarom zocht hij überhaupt zo uitgebreid de aandacht van de media? Heeft zijn werkgever (ministerie van Algemene Zaken) al met hem gesproken? Is het allemaal niet over de top gegaan? En natuurlijk vragen we hem of hij inmiddels al een nieuw identiteitsbewijs heeft en hoe hij daar op staat. Wil je zelf ook nog wat van hem weten, dan kun je je vragen altijd via Skype of in IRC stellen. De uitzending begint vanavond zoals vanouds om 20:00 uur!

Altijd al naakt willen fitnessen, maar nooit een sportschool gevonden waar dat mocht? Dan is er goed nieuws, want in een sportschool in Heteren heb je vanaf volgende maand geen sportkleding meer nodig. Vanaf 4 maart is het daar mogelijk met alleen je adamskostuum aan je in het zweet te werken. Op zondagen is het mogelijk naakt op de apparaten te vertoeven. Maar nu komt er nog weleens wat vocht vrij tijdens inspanningen. Is dat dan wel helemaal fris? We vragen het aan de eigenaar van de sportschool.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We gaan ook weer bellen met Yvonne voor roddels en meer. En we willen alles weten over het dochtertje van Nikky, dus we gaan ook met haar contact proberen te leggen. En Blinky zal weer een hete stelling deponeren. SpeedyGJ is uiteraard de weerman waaraan we gaan vragen hoe het weer de komende dagen is.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.