Weer deelnemers Gouden Kooi weg na geweld

Icoon TelevisieTwee deelnemers van De Gouden Kooi hebben zondag het televisieprogramma moeten verlaten, omdat zij eerder deze week met elkaar hebben gevochten. Zender Tien heeft de twee mannen, Huub (25) en Nathanael (34), gesommeerd onmiddellijk te vertrekken uit het luxe landhuis.

Aanvankelijk moest alleen Nathanael het huis verlaten, en kreeg Huub slechts een alcoholverbod van twee weken. Na een bestudering van de beelden kwam Tien tot het oordeel dat alleen Nathanael fysiek geweld had gebruikt. Tijdens de uittocht van de voormalig potentieel miljonair liet Huub zich tussen alle pesterijtjes door ontvallen dat hij ook een trap had uitgedeeld. Hierop besloot Tien dat hij alsnog naar huis moet. De vechtende deelnemers zijn niet de eersten die het veld ruimen vanwege geweld. Vrijdag werd bekend dat deelneemster Nena (19) na een andere kandidaat geschopt te hebben, haar koffers moest pakken.

Nena, Nathanael en Huub deden al enkele maanden mee aan de reallifesoap op Tien. De borgsom van 10.000 euro, die alle bewoners moesten neerleggen toen zij in de villa trokken, ziet het drietal niet terug. Dat geld zal aan een door hen te bepalen goed doel worden geschonken.

Zes van de dertien kandidaten zijn nog steeds in de running voor de hoofdprijs: de villa en een fors geldbedrag.


De beide kemphanen, Nathanael (l) en Huub.


Filmpje van het vechten

Kijk voor meer De Gouden Kooi in het FOK! forum 'De Gouden Kooi'.
Met dank aan adgnw voor de submit.