Actrice invalide na 'heftige seks'

Icoon OpmerkelijkDe Britse actrice Leslie Ash, die inspecteur Charlie Eden in de populaire BBC-politieserie Mersey Beat speelde, eist 1,5 miljoen euro schadevergoeding omdat ze invalide is geworden na een besmetting met een ziekenhuisbacterie. Door die bacterie loopt de 46-jarige Ash nu kreupel en heeft ze krukken nodig om te kunnen lopen. Ze moet nu stoppen met acteren.

Ash, moeder van twee kinderen, werd twee jaar geleden in een ziekenhuis opgenomen nadat ze gewond was geraakt in bed met haar man, de voormalig voetballer Lee Chapman. De verwondingen zouden naar eigen zeggen van Ash het gevolg zijn geweest van zeer heftige seks. Daarbij liep ze gebroken ribben en een doorboorde long op. In het ziekenhuis heeft ze volgens haar door een besmette naald de infectie met de ziekenhuisbacterie opgelopen.

Na de ziekenhuisopname is haar man Chapman overigens nog enige tijd gearresteerd geweest, omdat men de zaak niet vertrouwde. De politie kon echter niet bewijzen dat hij Ash had mishandeld.

De serie Mersey Beat was bij de Vara en op de Belgische televisie te zien. Ash speelde ook mee in de tv-serie Men behaving Badly.'Gewond na hevige seks'

Met dank aan static voor de submit.