Juf ontslagen na maken horrorfilm op school

Icoon FilmEen onderwijzeres is ontslagen omdat ze een horrorfilm opnam op haar middelbare school in het stadje Pittsburgh in de Amerikaanse staat Pennsylvania.

Samen met haar man nam ze de film The Killer Inside op in het pand van de St. Claireschool. Wiskundelerares Julie Cantrell (34) gaf vier jaar les op de school. Haar man Brooke Cantrell (35) zegt dat zijn vrouw gedwongen is een ontslagformulier te tekenen, omdat ze anders haar lesbevoegdheid zou verliezen. Er speelden geen leerlingen mee in de film, maar een 18-jarige jongen nam wel enkele scŔnes op voor het koppel. De film werd in het gebouw opgenomen in de zomervakantie en in weekenden. Het schoolhoofd ontkent toestemming te hebben gegeven voor de opnames.

In een scŔne wordt Julie Cantrell neergeschoten in een klaslokaal. Volgens Brooke Cantrell had de school toestemming gegeven de school als filmdecor te gebruiken wanneer het gebouw niet in gebruik was. De horrorfilm werd opgenomen voor een filmfestival, maar het koppel heeft de deadline nooit gehaald. Het is niet bekend of de film ooit nog uitkomt.