Paris klaagt website aan

ParisParis Hilton heeft gerechtelijke stappen ondernomen om Parisexposed.com van het internet te halen. De site biedt naast een scala aan foto's en filmpjes van de hotelerfgename, ook dagboeken, liefdesbrieven, opgenomen telefoongesprekken en telefoonnummers van haar vrienden aan. Paris zegt gechoqueerd te zijn toen ze het nieuws vernam.

De privéspullen van Hilton werden vorig jaar in een opslagruimte in Los Angeles gevonden. Omdat de 25-jarige blondine niet meer betaalde, had de eigenaar de ruimte aan een ander verkocht, die de bezittingen er gratis bij kreeg.

Liefhebbers van de 'jetslet' moeten elke maand ruim dertig euro neertellen om de site te kunnen bezoeken. Volgens één van de makers is het content het geld meer dan waard: hij belooft video-opnamen van Paris in een 'sexy bubbelbad' en verschillende plaatjes van Paris in 'ranzige posities'. Ook zou te zien zijn hoe de Amerikaanse ster met haar vrienden dronken wordt en drugs gebruikt.

Dit is niet de eerste keer dat Paris wordt blootgesteld op het internet. In 2003 circuleerde een seksfilmpje van haar op het net, dat een jaar later wegens groot succes op dvd te koop kwam.