FOK!radio: 'Joker' Oversight, Mirage en vriendinloze Camplo

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

En daar was ineens Oversight in het NOS Journaal donderdag. Echt een primeur was het niet, want hij had het maandag ook al in FOK!radio gezegd , maar voor het grote publiek werd dan toch wereldkundig dat het hem gelukt is. En dat zorgde voor een stortvloed aan media-aandacht. De hele nationale en sommige internationale pers doken op hem. En ook op FOK! was iedereen ineens fan van hem. Oversight kreeg zelfs een rode kleur en het subforum Onzin voor je Leven werd Oversight voor je Leven. En vandaag haalde hij weer de media. Dus het lijkt nog niet over. Waar gaat het eindigen? Zijn vrouw Mirage is op de achtergrond misschien wel nog drukker geweest. Vanavond leggen we contact met ze om te kijken hoe het gaat na die drukke week. De uitzending begint uiteraard weer om 20:00 uur stipt!

'Ik is weer single'. Dat was het topic waarmee Camplo bekend maakte dat hij en Salsagirl uit elkaar zijn. Maar het topic kreeg een rare wending. Want hoe vaak zag hij haar nou eigenlijk? Bestaat ze uberhaupt wel? En had hij een relatie met de hele familie van Salsagirl? En is Salsagirl niet gewoon een kloon van hem? Hoe het precies zit gaan we aan hem vragen, want hij zit ook in de uitzending.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We gaan ook weer bellen met Yvonne voor roddels en meer. En we willen alles weten over het dochtertje van Nikky, dus ook met haar gaan we contact leggen. Vorige week voelde ze zich nog niet goed, maar deze week moet het lukken! En als het goed is, is Blinky weer zover om een stelling te deponeren. En SpeedyGJ is uiteraard de weerman waaraan we gaan vragen hoe het weer de komende dagen is.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.