Meisje neergestoken na belletje trekken

Icoon Misdaad Een 15-jarig meisje is zondagavond rond 19.00 uur neergestoken in Capelle aan den IJssel, nadat ze belletje had getrokken bij iemand in de straat waar ze woont. Een 30-jarige vrouw werd woedend op het meisje en verwondde haar met meerdere messteken. Dat heeft een woordvoerder van de politie gemeld.

Het meisje is buiten levensgevaar. De politie weet nog niet het fijne van de betrekkingen tussen beide personen. Mogelijk zijn het meisje en de vrouw bekenden van elkaar. De politie is bezig met een onderzoek dat duidelijk moet maken of er al eerder spanningen waren tussen beide bewoners.

Update 11.37 uur
Het 15-jarige meisje dat is neergestoken, was niet degene die belletje had getrokken bij de verdachte. Het was het 8-jarige zusje van het slachtoffer dat het kattekwaad had uitgehaald. Omdat het kind een klap had gekregen van de 30-jarige verdachte, ging de oudere zus verhaal halen, met bijna fatale gevolgen.

Verschillende mensen waren bij de ruzie in de AÔda getuige van de steekpartij. De politie is bezig deze mensen te verhoren.

Met dank aan swen78 en Disher voor de submit.