Man schokt oma met Taser gun

Icoon OpmerkelijkNadat een aantal weken geleden de Taser Gun legaal verkrijgbaar werd voor de consument kon het natuurlijk niet lang duren voordat het schokkende wapen misbruikt werd. Een man uit de Amerikaanse staat Washington gebruikte het wapen namelijk in een poging de oma van zijn vrouw uit het huis weg te jagen.

De 26-jarige Aaron de Bruyn, waarvan de naam vermoeden doet dat hij Nederlandse voorouders had, is door de lokale politie gearresteerd en geboekt op "huishoudelijk geweld in de vierde graad" en op borg weer vrijgelaten uit de lokale gevangenis.

De oma in kwestie kwam er zonder verwondingen vanaf. De Bruyn gebruikte de Taser Gun na een ruzie met de oma over hoe hij zijn zeven maanden oude zoon behandelde. Hij gaf de kleine namelijk een tik op het achterwerk om te voorkomen dat hij met elektriciteitsdraden ging spelen. De oma vond dat hij het kind mishandelde. Toen zij was gevraagd te vertrekken en dit weigerde liep de ruzie zo hoog op dat Aaron naar de Taser Gun greep.

Volgens eigen zeggen had hij de Taser Gun gekocht om inbrekers af te weren, en hij verklaarde aan de politie dat hij dit nooit een tweede keer zal doen.