Vermoedelijke kindermoordenaars afgetuigd

MisdaadEen woedende menigte heeft vandaag in India de twee verdachten gemolesteerd die verantwoordelijk worden gehouden voor de moord op mogelijk 38 jonge vrouwen en kinderen. De Indiase zakenman en zijn bediende werden voor de deur van de rechtbank in Ghaziabad, een voorstad van New Delhi, aangevallen.

Ze werden gestompt en geslagen. Onder de aanvallers zaten merkwaardig genoeg ook advocaten die optreden voor de nabestaanden. De zakenman viel door de aanval flauw en werd per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

De twee zijn in staat van beschuldiging gesteld wegens ontvoering, verkrachting en veelvoudige moord. In en rond het huis van de zakenman in een sjieke buitenwijk van New Delhi, zijn tot dusverre al twintig schedels van slachtoffers gevonden. De bediende heeft de moord op zeker tien kinderen en vijf vrouwen bekend. Hij zegt ze te hebben onthoofd. De stoffelijke resten verborg hij in de achtertuin of hij gooide ze in een open riool.

De plaatselijke politie is van de zaak afgehaald wegens incompetentie. De regering van de deelstaat Uttar Pradesh heeft om die reden zes politiemensen ontslagen en drie op non-actief gesteld