'Napoli wil Ronaldinho voor twee miljoen'

Icoon OpmerkelijkDe supporters van Napoli hebben een geweldig vooruitzicht. De club, welke actief is in de Italiaanse Serie B, is van plan om een nog grotere stunt uit te halen dan in 1984. Toen slaagde de ploeg er namelijk in om Diego Armando Maradona bij FC Barcelona weg te kopen.

Napoli heeft zijn pijlen deze keer gericht op Ronaldinho. De Braziliaan is momenteel actief bij de Catalaanse club. De Italianen hebben een constructie bedacht waardoor het mogelijk is om een eventuele overgang te kunnen betalen. De ploeg heeft namelijk een online wedkantoor zo ver gekregen dat het 67 keer de inzet uitbetaalt wanneer het hen lukt om Dinho te contracteren.

Concreet houdt dat in dat als de club aan het wedkantoor twee miljoen euro uitbetaalt en er daarna in slaagt om Ronaldinho naar Italië te halen, Napoli van dat wedkantoor 134 miljoen euro zal krijgen. Met dit bedrag zou het voor de club uit Napels mogelijk moeten zijn om Ronaldinho bij FC Barcelona weg te kopen.Voor meer voetbalnieuws kijk je natuurlijk op de FOK! Voetbalmanager!