Darts: Uitslagen Lakeside dag 6

Icoon DartsVanavond werden op Lakeside de eerste twee kwartfinales afgewerkt. Ted Hankey moest het opnemen tegen Martin Adams. Later op de avond stond de confrontatie tussen Tony Eccles en Mervyn King op het programma.

In de eerste kwartfinale van Lakeside 2007 troffen Hankey en Adams elkaar. In een erg op en neergaande wedstrijd met zowel goede als zwakke momenten van beide spelers, ging de winst naar Adams. De eerste twee sets van de wedstrijd gingen naar Wolfie. De twee daaropvolgende sets wist The Count op zijn naam te schrijven. Hierna wisten de twee heren opnieuw een set te winnen. De stand was inmiddels 3-3. In de zevende set kwam Hankey op een 2-0 voorsprong in legs, maar Adams kwam terug tot 2-2. The Count wist de leg niet uit te gooien, waar zijn opponent dit wel voor elkaar kreeg. In de derde leg van de achtste set wist Wolfie zijn tegenstander te breken. Toch duurde het tot de vijfde leg tot de wedstrijd, in het voordeel van Adams, werd beslist.

In de tweede kwartfinale van vandaag namen Mervyn King en Tony Eccles het tegen elkaar op. Eerstgenoemde wist de wedstrijd met 5-4 te winnen. King won eerder van Mike Veich en Eccles wist te winnen van Shaun Greatbatch. Eccles kende een geweldige start door de eerste drie sets van de partij op zijn naam te schrijven. King zat tot dan toe niet echt in de wedstrijd. De vierde set was de eerste die King op zijn naam wist te schrijven en ook de vijfde set ging naar deze darter. Inmiddels was het 3-2 voor Eccles. Hierna trok King de stand weer helemaal gelijk door de zesde set te winnen. Ook de zevende set ging naar King, waardoor hij voor het eerst op voorsprong kwam. Eccles kwam weer op gelijke hoogte door de achtste set op zijn naam te schrijven. Een negende set moest de beslissing brengen. Deze werd door King gewonnen.

Uitslagen van vanavond:
Martin Adams - Ted Hankey (5-3)
Mervyn King - Tony Eccles (5-4)

Programma van morgen:
Paul Hanvidge - Phil Nixon
Niels de Ruijter - Gary Robson

Voor het allerlaatste nieuws over Lakeside 2007 kijk je natuurlijk op FOK!sport!