Monique uit Big Brother toch naar Tijn

Big Brother-deelneemster Monique (zie foto) uit de zesde editie van het reality-programma, die getrouwd is met ene Rob de Roo, gaat scheiden van haar man en samenwonen met voormalig medebewoner Tijn Rovers. Indertijd vermoedde Rob al dat er wat speelde, want op 12 september 2006 stond hij boos voor de poort van het huis en eiste dat zijn vrouw onmiddellijk vertrok.

Rob was boos omdat op tv minutenlang knuffelscŤnes werden uitgezonden tussen de 35-jarige Haagse fitness-instructrice en de 24-jarige vrijgezelle Tijn. Daar werd dan ook nog een romantische muziekje onder gezet. Volgens Rob behoorlijk schadelijk voor zijn twee kinderen van 12 en 15 jaar die op hun moeders gedrag aangesproken werden. Nadat Big Brother beloofde dat de beelden niet meer zouden worden 'gekleurd' - er zou alleen sprake zijn geweest van 'kameraadschap' tussen Monique en Tijn - kwam hij een dag later tot bedaren.

Achteraf blijkt dus dat Rob het toen wel degelijk bij het rechte eind had. Monique zegt nu overigens dat ze niet bij Rob weggaat om bij haar nieuwe vriend Tijn te zijn, maar omdat het nou eenmaal over is met de liefde voor haar man.

Haar deelname aan Big Brother heeft haar een spiegel voorgehouden, vindt Monique. Ze had vaak ruzie met Rob, met wie ze 20 jaar samen was, en kiest nu voor 'rust met de kids'.

Met dank aan BB-fan voor de submit.