Vrouw met twee vagina's komt dubbel klaar

Not Safe For Work (NSFW)In de internationale editie van het magazine 'Esquire' staat deze maand een verhaal van een anonieme vrouw die uitlegt hoe het voelt om te leven met twee vagina's. Op haar 15e ontdekte ze dat ze 'anders' in elkaar stak dan haar vriendinnen. Pas de achtste arts kon haar vertellen dat ze de zeldzame aandoening 'didelphic uterus' bezit, hetgeen betekent dat ze met twee vagina's, twee paar eierstokken en twee baarmoeders door het leven gaat.

''Een tijdlang dacht ik dat ik een monster was. Ik verloor twee keer mijn maagdelijkheid, ik had beter eentje daarvan bewaard voor na het huwelijk,'' grapt de vrouw nu.

Door de twee vagina's kan de vrouw ook twee orgasmes tegelijkertijd krijgen. Mannen met wie ze intiem was, vonden het dan ook bijna allen reuze interessant. ''Ik heb twee G-spots en kan twee orgasmes tegelijk krijgen, maar anderzijds moet ik ook twee tampons dragen tijdens de menstruatie en is het moeilijker om zwanger te raken, omdat je niet weet waar de eicel precies zit.''