12-jarig meisje krijgt Zune vol met homoseks

Icoon Digital De ouders van een 12-jarig meisje uit Chicago wilden hun dochter de mp3-speler Microsoft Zune cadeau geven voor kerst. Nadat het cadeau uitgepakt was, bleek de Zune vol te staan met anderhalf uur aan stevige homoporno, waarin orgies bedreven werden.

"Het was een homoseksuele orgie die ze opgenomen hadden en duurde een uur en 44 minuten", aldus de vader, Chanell Martin, aan de WFLD Reporter. De Zune leek eerder gebruikt te zijn, ook omdat de oplader van het apparaat ontbrak. Toen het gezin terug ging naar de winkel Wal-Mart, vond dit bedrijf dat ze maar bij Microsoft moesten gaan klagen. Na media-aandacht heeft het bedrijf besloten tot een intern onderzoek en het geld terug te geven. Ook kregen ze een cadeaubon van 25 dollar. Toch is het gezin niet blij met de aanbieding. "Wat vertel je aan een 12-jarig kind dat vijf mannen seks met elkaar heeft zien hebben? Dat is geen gesprek dat ik wil voeren", aldus Martin.

De Zune is de nieuwe mp3-speler van Microsoft. Het moet de concurrent worden van Apples iPod en Creatives Zen. Het apparaat zal nog dit jaar in Europa verschijnen. Hopelijk wel zonder voorgeprogrammeerde inhoud.


Zune, nieuw hebbedingetje van Microsoft


Met dank aan Robjuh_ voor de submit.