FOK!radio: 2006 ging FOK!king snel

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Kerst, Oud & Nieuw, en allerlei aanverwanten zorgen ervoor dat vanavond de laatste uitzending van FOK!radio voor dit jaar is. Het einde van het jaar lijkt ook de tijd dat mensen even hun gram halen in het FeedBack-forum of even wat aangebrander zijn dan normaal. Was vandaag Fliepke de pineut, afgelopen week was dat ook al Remlof. De mod van Onzin Voor Je Leven laat vanavond even weten of hij daar nou wakker van ligt. Kunnen we hem meteen even vragen wat hij met de kerst en oud & nieuw gaat doen. Hij zit in onze uitzending die zoals vanouds om 20:00 uur stipt begint.

Het jaar is bijna ten einde, maar dat is niet het enige aftellen. Vanavond weten we hoeveel geld FOK!kers hebben neergelegd om met hun favoriete mod *iets* te gaan doen. We tellen dus af naar het einde van de veiling. Dan doen we niet alleen, want moemoe en Clumsy_clown komen langs om ons te vertellen hoe het ervoor staat.

En we willen graag van meer mensen weten wat ze de laatste dagen van het jaar doen. Ga je lam bij je ouders zitten of tot in de vroege uren in de kroeg hangen. Laat het ons weten via Skype. Voeg ons toe op met username actionradiolive. En natuurlijk hoor je ook weer de gebruikelijke zin en onzin.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. Yvonne gaat weer met ons roddelen en Nikky neemt de week op het forum met ons door!

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761, dan laten wij het weer in de uitzending horen!

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.