Paltrow: Amerikanen zijn dom

Icoon Showbizz De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow vindt Amerikanen maar dom. Ze woont al drie jaar in Londen en heeft gemerkt dat Britten veel slimmer en beschaafder zijn dan Amerikanen. Dat heeft ze in de Portugese krant Diario de Noticias gezegd.

"Ik vind het heerlijk om hier te leven, het is niet zo kapitalistisch als de Verenigde Staten. Mensen praten hier tijdens het eten over interessante dingen, niet alleen over werk en geld", zei de actrice die in 1998 een Oscar won voor haar rol in de film 'Shakespeare in Love'. Bovendien vindt ze het fijn dat ze nu bij haar vriendin Madonna in de buurt woont. "Ze is als een grote zus voor mij. Alles wat ik meemaak, heeft zij tien keer erger en langer doorstaan. Ze heeft me geleerd 'nee' te zeggen en goed voor mezelf te zorgen", aldus Paltrow.

Paltrow besloot na haar huwelijk met Coldplay-zanger Chris Martin in Londen te gaan wonen. Ze heeft twee kinderen met hem, de 2-jarige Apple en de 7-maanden oude Moses. Ze is vooral bekend van de films 'Shakespeare in Love' en 'Se7en'.



'Amerikanen zijn dom'