40-jarige dominee ontmaagd in tv-show

Icoon Opmerkelijk Realityshows gaan steeds verder om kijkers aan de buis gekluisterd te houden. Een nieuwe realityshow op de Britse zender Channel 4 zal de eerste seksuele ervaring van een 40-jarige dominee live in beeld brengen.

De gepensioneerde dominee zal eerst sekslessen volgen van sekstherapeuten om te leren hoe 'het' gedaan dient te worden. Daarna kan hij live op televisie toetsen of hij de praktijk beheerst. In totaal zullen vier mensen die ouder zijn dan twintig jaar meedoen aan het project. De 40-jarige dominee wordt "The 40 Year Old Virgin" genoemd, naar aanleiding van een film over hetzelfde onderwerp. Het programma zal de Hollywoodfilm deels imiteren: zo zullen er knappe vrouwen in hun omgeving geplaatst worden die hen behoorlijk opgewonden moeten maken.

De makers beloven dat ze "zoveel zullen tonen als op tv toegestaan is". Wel zal het programma een opvoedkundig karakter hebben. De personen hebben om verschillende redenen nog geen seks gehad. Zo heeft één van hen een angst voor intimiteit gekregen, omdat hij klierkoorts had opgelopen na het zoenen van een meisje.

Het programma maakt deel uit van een hele reeks maagdelijkheidsprogramma's op Channel 4. De zender heeft wel vaker themaweken over seks. Zo was er onlangs nog een themaweek over masturbatie. In het laatste programma werden honderden mensen in beeld gebracht die samen masturbeerden.
Met dank aan static voor de submit.