Overvaller geeft 20 dollar fooi

Icoon Misdaad De politie van Indianapolis in de Amerikaanse staat Indiana is op zoek naar een overvaller die 20 dollar fooi gaf aan een winkelmedewerker die hij net beroofd had. Dat heeft de politiedetective Aaron Hagist gemeld aan Associated Press.

De man kwam met een blikje frisdrank naar de balie van een benzinepomp en sprak de medewerker aan. "Ik haat het om dit te doen, maar het zal moeten". De man achter de balie vroeg of hij beroofd zou worden. De overvaller zei daarop dat hij al het geld uit de kassa moest halen, hem de helft moest geven en de andere helft zelf mocht houden. Toen de overvaller het geld had, besloot hij de winkelmedewerker nog een fooitje te geven. "Hier, 20 dollar voor de problemen". De man had zijn hand in een kledingstuk gestopt en deed alsof hij daaronder een pistool had verborgen.

De politie verspreidt nu foto's van de overvaller in de regio, omdat hij erg duidelijk afgebeeld staat op beelden van beveiligingscamera's. De verdachte loopt nog vrij rond, maar de politie denkt dat het niet moeilijk zal zijn om de man te achterhalen.