Man stopt baby in vriezer

Icoon Weird Een Canadese man moet zich voor de rechter verantwoorden, omdat hij een baby in de vriezer gestopt heeft. Hij had de 10-maanden-oude baby van zijn vriendin daarin gedaan om haar af te laten koelen van koorts.

De man heeft tegen de politie verteld dat hij geen idee heeft hoe hij een kind moet opvoeden. De man merkte dat de baby het door koorts erg heet had en probeerde haar af te koelen. Hij probeerde haar eerst aan te kleden met koude kledingstukken, maar dat had geen effect. Daarna nam hij het kind mee naar de koude buitenlucht, maar ook dat werkte niet. Hij dacht dat het kind misschien zou verdrinken als hij haar in een koud badje zou stoppen, dus besloot hij het kind maar in de vriezer te stoppen.

Toen zijn vriendin thuiskwam, maakte ze de deur van de vriezer open en zag ze haar kind liggen tussen de hamburgers en de ijsblokjes. De moeder had tegen de dokter haar baby beschreven als "huilend, snikkend en doodsbang". De man beweert dat het kindje maar veertig seconden in de vriezer had gezeten en dat hij de deur had opengelaten. Zijn vriendin stelt echter dat de deur dicht was toen zij thuiskwam.

De baby moest enkele dagen in het ziekenhuis doorbrengen omdat haar hoofd en borst onderkoeld waren. De man kan aangeklaagd worden voor verwaarlozing en het aanvallen van een kind. De oma van het meisje heeft de voogdij over het kind gekregen.