Ongeboren kind op Hyves geplaatst

Icoon Opmerkelijk Voor het eerst is er op het vriendennetwerk Hyves.nl een ongeboren kind geplaatst. De foetus van bijna 32 weken oud heeft op de profielensite de naam 'Boontje' gekregen, vernoemd naar de vorm van een embryo. Het geslacht van de foetus is nog niet bekend, maar de foetus heeft al wel een online profiel. Dat heeft een woordvoerder van Hyves gemeld.

De zegsman vindt het "uniek" dat er sinds kort een ongeboren kind op de site staat. "We zien wel een trend dat baby's en jonge kinderen door hun ouders op Hyves worden gezet, maar foetussen? Dat is nieuw", aldus de woordvoerder. Erg populair is het ongeboren kind overigens nog niet. De foetus heeft vier vrienden en twee daarvan zijn de ouders van het ongeboren kind. Wel hebben enkele mensen een 'krabbel' geschreven op het betreffende profiel. Een 'krabbel' is een persoonlijk berichtje naar de eigenaar van een profiel.

Zijn of haar grootste passie is "dobberen", en als sport doet de foetus aan boksen en voetballen in de buik van de moeder. Verder heeft het ongeboren kind nog niet echt een favoriete muziekstijl, het enige wat hij of zij hoort zijn "de geluiden aan de binnenkant van m'n moeder". En zijn of haar favoriete eten? "Wat er maar door de navelstreng heen komt. Pizza en boerenkool doen het goed", aldus de foetus.